Nádasi Veronika

Eltűntem.Verocska.hu

Nullához közelítő jelenlétemnek a közösségi médiában az év elején, volt egy kellemes és egy kellemetlen oka is.

A kellemes az volt, hogy vártam, egyeztettem és szervezkedtem, hogy ígéretünkhöz híven legyen tavasszal is koncert. Hiszen ezzel a jó hírrel akartam indítani az új évet. Ez fájdalmas, de szükséges kompromisszumok árán szerencsére megvalósult.

Bár nem sikerült hétvégi időpontot kitűzni (amiért elnézést kérek a vidékiektől és sajnálom, hogy így alakult). És egyeztetési problémák miatt a vendégek névsorán is változtatni kellett, de ami a lényeg, hogy lesz koncert!

Tovább olvasom

Készülő-DÉS...

Dés volt, van és lesz – újabb koncertturné indul

Pontosan emlékszem arra a napra, amikor elkezdődött a pályafutásom vokalistaként. A Kőbányai Könnyűzenei Iskolában ültem zeneelmélet órán, amikor kaptam egy sms-t. Persze sose nézem a telefonom órán… ez egy kivételes alkalom volt. :-)

Szóval kaptam egy üzenetet, hogy hívjam fel Zoránt, mert az egyik állandó vokalistája kilépett és engem ajánlottak helyette. Azt se tudtam, hogy maradjak meg a padban! Ahogy kicsöngettek, azonnal hívtam. Nem kezdhettem azzal a mondattal, ami minden művész rémálma: „Istenem! Rajtad nőttem fel!” Pedig így volt!

bscap0046_1.jpg

A Dés60 koncert vokálszekciója (jómagam, Péter Barbi és Óvári Évi)

Tovább olvasom

Die Herzogin von Chicago

avagy hogy is van ez németül?!

Kevés nagyobb mumusa van a színésznek, mint az úgynevezett blackout, avagy rövidzárlat. Amikor egyszer csak elmegy a szöveg és az ember hirtelen tényleg úgy érzi, mintha elnyelné a sötétség. Ez a pár másodperc hosszú perceknek tűnik, miközben az agy lázasan kutat valami kapcsolódási pont után. Mi is itt a szöveg?! Zenés műfajban ez pláne nehezített pálya.

wp_20170909_21_26_48_pro.jpg

Tovább olvasom